Het Netwerk

Het Netwerk is in 2005 opgericht onder de naam ‘Netwerk Nederland voor Pemphigus en Pemfigoïd’. Doel van het Netwerk is het verstrekken van informatie over auto-immuun blaarziekten. Daarnaast brengt het Netwerk lotgenoten met elkaar in contact en organiseert het bijeenkomsten. Het Netwerk wordt gerund door lotgenoten.
In 2020 is de naam veranderd in Netwerk voor Blaarziekten, om daarmee een grotere groep mensen met een auto-immuunblaarziekte te kunnen bereiken. 

Wie dat wil, kan in contact gebracht worden met medepatiënten: mensen met een auto-immuun blaarziekte kunnen in het Netwerk begrip en steun bij elkaar vinden. Het Netwerk kan helpen je éigen weg te vinden in jouw leven met je ziekte. Wat je aan het Netwerk kunt hebben, hangt sterk af van wat je zoekt en van je eigen activiteit in het Netwerk. Om de kosten voor het in stand houden van het Netwerk te garanderen, vraagt het Netwerk een vrijwillige bijdrage van minimaal €12,- per kalenderjaar.

Voor deskundig advies op medisch-wetenschappelijk en verpleegkundig gebied kan het Netwerk terugvallen op het Centrum voor Blaarziekten van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

De eerste stap om lid te worden van het Netwerk voor Blaarziekten is onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.
We nemen contact met je op voor de volgende stap.

Lid worden van het Netwerk

4 + 15 =